Nga Vendi
13 tetor 2021
Rexhepi do ta udhëheq komisionin për rrugën Tetovë-Prizren

Bekim Rexhepi do të udhëheq komisionin për rrugën Tetovë-Prizren. Si rrjedhë e memorandumeve për bashkëpunim të nënshkruara nga ana e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Qeverisë së Republikës së Kosovës, në lidhje me studimin fizibilit për rrugën Prizren-Tetovë dhe për tamponin e zonës Blacë, u formua Komisioni nga ana e Qeverisë së RMV, ku kryetar i Komisionit është propozuar zëvendësministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bekim Rexhepi.

Kjo rrugë është premtim i Qeverisë Kurti 2 kurse ka marrë mbështetje edhe nga Qeveria e Maqedonisë, që është edhe ana tjetër e rrugës që vazhdon nga pjesa e Kosovës, që lidh Prizrenin dhe Tetovën, nëpërmjet malit Sharr. /Telegrafi/Të ndryshme
Më shumë
Shumë-këmbëshi mishngrënës ushqehet me vegjlit e zogjve26 gusht 2021
Garë e nxehtë në Gostivar, zyrtarizohen tre kandidatë 4 shtator 2021
Prifti italian vjedh €100 000 nga fondet e kishës për droga dhe festa homoseksuale24 shtator 2021