Nga Rajoni
29 nntor 2021
Fiona Rushiti, shqiponja e zjarrtë (video)

Fiona Rushiti dhuron spektaklin e rradhës me një mënyrë tejet speciale në ditën e flamurit. Tashmë janë të njohura performancat e saje unike, një e tillë është edhe kjo për festën e Flamurit tonë kombëtarë.Të ndryshme
Më shumë
Zaev: Na u zbraz shteti, ikën të rinjtë30 qershor 2021
Nuredini: 75% e gazifikimit primar është ndërtuar në perëndim të vendit dhe 90-95% në jug19 shtator 2020
Arrestohen dy polic në Shqipëri, kërkuan para dhe seks për kthimin e automjetit 4 korrik 2020