Kuriozitete
30 shtator 2021
Hoxha thotë se është mëkat i madh për gruan që të refuzojë seksin

Një hoxhë nga Australia ka ngjallë reagime të mëdha pas deklaratave që janë konsideruar shokuese.

Hoxha Nassim Abdi, gjatë një ligjerate ka thënë se gruaja “mallkohet” nga engjujt nëse nuk kryen marrëdhënie me burrin.

“Nëse burri i kërkon gruas marrëdhënie dhe ajo nuk ka arsye legjitime për t’i thënë jo, atëherë ajo duhet të kryejë marrëdhënie”, thotë hoxha.

“Ajo duhet t’i bindet burrit dhe nëse nuk e bën një gjë të tillë ajo ka bërë një mëkat të madh”, shtoi hoxha.

Deklaratat e tij kanë ngjallur reagime të mëdha në Australi.

https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2018/09/12/6978337410213133747/640x360_MP4_6978337410213133747.mp4Të ndryshme
Më shumë
Pesë aktorët e njohur turq që janë me origjinë shqiptare, disa edhe nga Kosova30 korrik 2021
Gjendet i vd ekur miliarderi i Bitcoinit, tregu i kriptomonedhave rrezikon të zhduket30 qershor 2021
Pas detyrimeve për vaksinim, Macroni krahasohet me Hitlerin21 korrik 2021