Nga Vendi
19 nntor 2021
Shënohet 20-vjetori i UEJL

Universiteti i Evropës Juglindore shënon 20 vjetorin e themelimit të tij.

Mysafirë në këtë ngjarje madhështore janë emra eminentë të Arsimit.

Pos profesorëve dhe ekspertëve, pjesëmarrës janë dhe ministrja e Arsimit, Mila Carovska, krerë të disa komunave si dhe studentë të këtij Universiteti. Për shkak të gjendjes me Kovid, numri i pjesëmarrësve është i kufizuar./ Alsat.mkTë ndryshme
Më shumë
Aksidenti në Bullgari, Lulzimi ndihmoi tjerët edhe pse ishte i lënduar23 nntor 2021
Nesër nis regjistrimi i popullsisë dhe amvisërive 4 shtator 2021
Osmani: Ua shtrijmë dorën atyre të cilët kanë më së shumti nevojë për momentin19 gusht 2021