Kuriozitete
2 nntor 2021
Propozimi i ri, korsi vetëm për femrat në autostrada

Kompania e sigurimeve britanike “Shei la’s Wh eels” ka bërë një propozim interesant duke kërkuar korsi të veçanta në autostrada vetëm për shoferet femra dhe madje ato të jenë me ngjyrën pink.

Ndoshta kjo mund t’iu duket diçka qesharake, por në fakt është një propozim konkret i një prej kompanive më të mëdha të sigurimeve në An gli.

Ky propozim ka ardhur pas verifikmeve të cilat “Shei la’s Wh eels” ka bërë dhe ku rezulton se janë meshkujt ata që përfshihen më shpesh në aksid nte, por nga ana tjetër janë femrat ato që vuaj në më shpesh dëmtime serioze.

Për disa kjo lëvizje mund të konsiderohet si tepër feministe dhe jo e drejtë, por kompania shprehet se ka për qëllim të japi më shumë siguri për femrat që drejtojnë automjete në Angli.Të ndryshme
Më shumë
Çejku: Shqiptarëve të Malit të Zi u duhet një BDI 2 shtator 2020
A do të ndalohen dasmat pas rritjes së rasteve me COVID-19, flet Afrim Muçiqi 6 gusht 2021
“Babis transportonte drogë për kartelet, vrau gruan pasi ajo e zbuloi” 2 korrik 2021