Nga Vendi
27 nntor 2021
Bashkim Murtezi zgjidhet kryetar i Alternativa në Kumanovë

Në Kuvendin e degës të mbajtur me datë 27.11.2021, prej shumicës së kuvendarëve, Bashkim Murtezi u zgjodh kryetar i Alternativës në Kumanovë deri në kongresin e partisë.

Përndryshe, Bashkim Murtezi ka qenë kryetar i nëndegës së Alternativës në Lagjen e trimave si dhe shef shtabi në zgjedhjet parlamentare të mbajtura në vitin 2020.

Bashkim Murtezi është njohës i mirë i rrethanave ekonomike-politike./Tetova1Të ndryshme
Më shumë
Kur vijnë në Kosovë vaksinat e blera nga Pfizer? Flasin nga Qeveria22 qershor 2021
Fero rrëfen momentin e vështirë kur Arbenita humbi babain ditën që u lind Nina16 qershor 2021
Idri Istrefi pranon humbjen në Strugë31 tetor 2021